Connect with us

Hirdetés

technokrata

StreamServe a közműveknél

Laptop

StreamServe a közműveknél

Hatékonyságnövelés nagy ügyfélszámnál.

Májusban már az E.ON Hungária közmű-csoport 2,5 millió ügyfele számára küldendő dokumentumok perszonalizálását, nyomtatását és menedzselését végzi a StreamServe kommunikációs platform.

Az aPLUS Consulting által forgalmazott StreamServe kommunikációs platform segíti a vállalati költségcsökkentést és hatékonyságnövelést, így többek között a nagy ügyfél-számmal dolgozó közműipari cégeknek is kedvelt alkalmazása. Az E.ON csoporthoz tartozó DÉDÁSZ, ÉDÁSZ, KÖGÁZ, TITÁSZ egyaránt az SAP rendszerhez kapcsolódó, azzal párhuzamosan bevezetett StreamServe kommunikációs platformon keresztül bonyolítja az ügyfeleknek küldendő levelek formázását, nyomtatását és borítékolását.

A rendszer feladata, hogy az SAP rendszerből származó információkat a céges arculatnak és törvényi előírásoknak megfelelő dokumentummá alakítsa, majd ezek nyomtatását és borítékolását menedzselje, valamint, hogy előkészítse a szükséges formátumra az elektronikus archiváló rendszer számára. A dokumentum előállítási folyamat részeként az SAP-ból érkező különböző típusú és terjedelmű (oldalszámú), nagyvolumenű postai csekkes, banki átutalásos, illetve bizonylat nélküli számlákat, kamatleveleket valamint a tértivevényes, könyvelt levélpostai küldeményes felszólító leveleket a StreamServe szerver úgynevezett portfolió-levelekre gyűjti, megformázza és vezérli a nyomtatást és a borítékolást. Mindemellett a StreamServe a lokális, kis volumenű, egyedi, ügyfélszolgálati nyomtatásokat is menedzseli, valamint a dokumentumokat előkészíti az elektronikus képformátumú archiválásra.

Az E.ON cégcsoportnál a StreamServe bevezetése az SAP bevezetésével egyszerre, lépésről lépésre történt meg. Májusban az utolsó modul is élesben elindult, így összesen 2,5 millió ügyfél kezelése válik egyszerűbbé, hatékonyabbá.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés