Connect with us

Hirdetés

technokrata

IAESTE Ipari Napok az AITIA részvételével

Laptop

IAESTE Ipari Napok az AITIA részvételével

Az információáramlás leghatékonyabb módja, ha a tanulók személyesen találkozhatnak Magyarország vezető cégeinek előadóival.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán (ELTE TTK) 2003. májusában újra megrendezték az Ipari Napokat.

Mivel az elmúlt években az egyetemi hallgatók körében rendkívül nagy igény mutatkozott arra, hogy hiteles forrásból ismerjék meg az aktuális informatikai fejlesztéseket, immár hagyománnyá vált az Ipari Nap névre keresztelt programsorozat megszervezése.

A rendezvényre Csontos Péter, az AITIA Rt. vezérigazgatója is előadói felkérést kapott. Az ELTE TTK Informatikai Tanszékcsoportja az IAESTE Hungary – Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete ELTE TTK Helyi Bizottságával együttműködve azt tűzte ki az immár 4. alkalommal megtartott rendezvény céljául, hogy az ipar és a felsőoktatás közötti kapcsolat fejlesztésével a hallgatók a szaktudás megszerzésével párhuzamosan képet alkossanak az egyetemi élet utáni lehetőségeikről is.

A szervezők hangsúlyozták: az információáramlás leghatékonyabb módja, ha a tanulók személyesen találkozhatnak Magyarország vezető cégeinek előadóival.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés