Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezető helyen a BMC Software munkaütemezési megoldása

Laptop

Vezető helyen a BMC Software munkaütemezési megoldása

A BMC Software a napokban kettős elismerésről tett bejelentést – a Gartner és a Microsoft egyaránt értékelte a cég erőfeszítéseit.

A Gartner a közelmúltban kiadott Magic Quadrant című jelentésében a platformokon átnyúló munkaütemezés terén vezető helyre sorolta a BMC Software-t, valamint a Microsoft Windows számára kifejlesztett CONTROL-M megkapta a Windows 2000 Datacenter Server nevű bizonyítványt.

A Gartner jelentése annak alapján értékeli a kereskedőket, hogy milyen újszerű technológiai elképzeléseik vannak, illetve, hogy ezeket miként tudják megvalósítani. A BMC Software immár második éve egyedül szerepel az élmezőnyben integrált üzletmenet ütemezési megoldásának, a Control-M-nek köszönhetően. A Gartner a piacon elfoglalt helyzetet különféle szempontok alapján határozza meg, ilyen többek között a támogatott platformok nagysága és az üzleti alkalmazásokkal való összekapcsolhatóság.

A Control-M az első olyan ütemezési megoldás, amely megkapta a Windows 2000 Datacenter Server bizonyítványt. A Control-M értéknövelő hatása abban rejlik, hogy a különféle alkalmazások felügyeletére és ezek egyetlen üzleti folyamatba történő integrálására helyezi a hangsúlyt, ezáltal biztosítja a szolgáltatási szintek fenntartását. A hitelesítési eljárást a VeriTest végezte, a Microsoft által kidolgozott tesztelési módszerek alkalmazásával. A VeriTest – az egyedüli laboratórium, amely a Microsoft Windows 2000 Serveren futó alkalmazások hivatalos hitelesítését végzi – megerősítette, hogy a Control-M megfelel a Datacenter követelményeknek a termékek összekapcsolása szempontjából, és így csökkenti a megvalósítás kockázatait, ezen kívül lehetővé teszi a vállalati rendszerek egyszerűbb működtetését és felügyeletét. A Control-M-et alkalmazó ügyfelek a Windows 2000 Datacenter Server technológiának köszönhetően alacsonyabb rendszer-felügyeleti költségeket érhetnek el, valamint jobb elérhetőséget kötegelt üzemmód mellett.

“Azáltal, hogy a BMC megkapta a Windows bizonyítványt, bebizonyítottuk ügyfeleinknek, hogy a Microsoft Windows számára kifejlesztett Control-M nemcsak működik a Windows Datacenter platformon, hanem gyors telepítést és alacsony költséget is biztosít.” – mondta Ávéd Zoltán, a BMC Software Magyarország ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés