Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újdonság a Mustektől: MDC 4000 digitális fényképezőgép

Laptop

Újdonság a Mustektől: MDC 4000 digitális fényképezőgép

A Mustek most megjelent MDC 4000-es digitális fényképezőgépe külsőleg is megnyerő, tudását tekintve pedig további kellemes meglepetést kínál használója számára.

A kamera négyszeres digitális zoommal és 3,1 megapixel felbontással rendelkezik, így segítségével nagy részletességű, tiszta és éles fényképek készíthetők, maximum 2048×1536 képpontos felbontás mellett. Az elkészült fényképeket a gép 1,5 colos LCD kijelzőjén azonnal megnézhetjük, továbbá itt végezhetjük el a beállításokat a négyirányú vezérlőgomb segítségével, amely egyszerűvé és kényelmessé teszi a kezelést.

A képek tárolása a beépített 16 MB-os SD memóriába történik, azonban a szabad foglalatba helyezhető SD kártyákkal tovább bővíthető a tárhely. A multifunkciós készülék segítségével nem csak különálló képek, hanem kép- és hanganyagok is készíthetők, sőt a számítógép USB portjára csatlakoztatva webkameraként is használható a Mustek újdonsága.

A felvett videofilmek a kamerán elhelyezett TV kimenet segítségével televíziós készülékeken is megtekinthetők, továbbá a mozgóképek szerkesztésére sokoldalú lehetőséget biztosítanak a fényképezőgéphez adott szoftverek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés