Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cypress digitális nyomda kezdte meg működését Budapesten

Laptop

Cypress digitális nyomda kezdte meg működését Budapesten

Újabb üde színfolt a digitális nyomdák palettáján…

Március közepén kezdte meg működését Budapest legújabb digitális nyomdája Óbudán, a Bécsi út 100-ban. Az elsősorban ügynökségek kiszolgálására létrehozott cég fiatal ügyvezetője, Ónodi Róbert úgy véli, hogy a számos meglévő digitális nyomda mellé még egy feltétlenül elfér a palettán. Szerinte a megbízók a nyomtatási és szolgáltatási színvonal növelését várják, miközben igyekeznek produkciós kiadásaikat a minimumhoz közelíteni. A Cypress szándéka ezen a két fontos ponton felülmúlni a versenytársakat.

A nyomda eszközparkja alapján elmondható, hogy felkészültek a minőségi kihívásokra: színes nyomdagépük a Xerox DC2045, mely már bizonyította minőségét a magyar piacon. Újdonság, hogy a berendezéshez Creo RIP kapcsolódik, mely garanciája a helyes színalkalmazásnak. A gép alkalmas arra, hogy a hagyományosan jó minőségű papírokon kívül műanyag- illetve papír alapú öntapadóra, CD etikettre és pauszra is nyomtasson. A Creo RIP óriási előnye a színek finomhangolása és a gyorsaság, két olyan funkció, amely az általában használt RIP szoftverekről nem mondható el. Segítségével perszonalizált nyomtatványok is készíthetőek, amely a direct mailt, meghívót, számlaleveleket megrendelőknek lehet hasznos funkció. A fekete-fehér nyomatokat Xerox DocuTech 75 gépen készítik, mely SUN vezérlőjével hatékonnyá, egyben relatív olcsóvá teszi a nyomtatást a színeket nem igénylő munkák esetében.

A Cypress a nyomtatás mellett tervezést és teljes kivitelezést is vállal. A nyomdához kisebb kötészeti üzem csatlakozik, hogy lehetőség legyen kész termékek helyszíni előállítására is. A Cypress újabb bizonyíték arra, hogy a digitális nyomtatásban egyre több lehetőség és fantázia van.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés