Connect with us

Hirdetés

technokrata

Asus M2N modellek – a mobilitás új értelmezése

Laptop

Asus M2N modellek – a mobilitás új értelmezése

Az Asus Centrino alapú notebookjai a nyár elejére már Magyarországon is kaphatóak lesznek. Az új hullám első tagja az M2N típus lesz.

A Pentium M processzor az Asus akkumulátor-fejlesztéseivel társítva jócskán megnöveli a működési időt: a 14 colos notebookoktól megszokott, átlagosan 2-2 és fél órás üzemidő 5 óra hosszúra növekedett. A másik sarkalatos pont a beépített, vezetéknélküli hálózat, amellyel bárhol, mindenféle segédeszköz, vezeték, huzavona nélkül kommunikálhatunk világszerte. Ehhez társulnak az Asus további, új fejlesztései, melyeket természetesen már alkalmaz az M2N szériánál is, mint például a Portbar III csatlakozó, vagy a 4 az 1-ben kártyaolvasó.

Trükkös megoldás a cserélhető multimodul, amellyel már találkozhattunk az M2E szériánál is (az elnevezés hasonlósága nem véletlen, ennek a modellnek a jelentősen továbbfejlesztett változatával állunk szemben). A multimodul lényege, hogy az optikai drive kivehető és helyére tesztőlegesen más egység illeszthető, vagyis másfajta optikai vagy floppy meghajtó, vagy akár második merevlemez.

Az M2N külsőre is futurisztikus húrokat penget, minden eddiginél elegánsabb, vékonyabb (2,2 cm), mégis masszív és strapabíró. Különleges hűtéstechnológiájának köszönhetően ráadásul halk, a hővezetésnek (ADTD II) hála nem is melegszik, a cipelés szót pedig végleg törölhetjük a notebookokkal kapcsolatos fogalomtárunkból, tekintetbe véve, hogy 2,2 kg-os tömeggel bír a komplett gépnek (valakinek a kedvenc száma lehet Asuséknál a kettő, ennél a modellnél igyekeztek mindent eköré a szám köré kalibrálni).

Az M2N modell egyesíti az elegáns megjelenést a hatékonysággal, a kompatibilitással és az ergonómiával – nyár elején erről bárki meggyőzödhet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés