Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP: kibővült Smart Business Solutions

Laptop

SAP: kibővült Smart Business Solutions

Az SAP öt új, kis- és középvállalkozásoknak (KKV) szánt mySAP All-in-One megoldás piaci bevezetéséről számolt be.

Az SAP Smart Business Solutions megoldáscsaládhoz tartozó, új mySAP All-in-One alkalmazások mától kezdve kaphatók a vállalat vertikális megoldásait forgalmazó viszonteladóknál.

Az öt új termék
mySAP All-in-One for Consumer Packaged Goods/Cosmetics
mySAP All-in-One for Consumer Packaged Goods/Food
mySAP All-in-One for Computer Resellers
mySAP All-in-One for Technical Service Providers
mySAP All-in-One for Semiconductor Industries

Az öt bemutatott alkalmazással együtt az SAP – partnerei közvetítésével – már húsz vertikális ágazati mySAP All-in-One megoldással segíti a kis- és középvállalkozásokat működési hatékonyságuk javításában és az üzleti folyamataikkal szemben támasztott ágazatspecifikus követelmények teljesítésében.

A bejelentésre az Illinois állambeli Chicagóban, a március 3. és 6. között megrendezett National Manufacturing Week szakkonferencia keretében került sor. A mySAP All-in-One vertikális megoldások hátterét adó bevált ágazati modelleket az SAP és partnerei azokra a tapasztalatokra támaszkodva dolgozták ki, amelyekre az elmúlt harminc év során tettek szert ügyfeleik működésének integrálása, kritikus üzleti folyamataik kezelése és vállalatirányítási gyakorlatuk továbbfejlesztése terén. E modellek alapján az SAP és partnerei megfizethető árú, ágazatspecifikus funkcionalitással ellátott, vertikális megoldásokat hoznak létre kis- és középvállalkozások számára, egyelőre az amerikai piacra konfigurálva. Az egyszerűen bevezethető alkalmazások gyors megtérülést ígérnek felhasználóiknak.

A mySAP All-in-One család tagjai az SAP vertikális megoldásainak forgalmazására szakosodott hivatalos viszonteladóktól szerezhetők be. Hogy a megoldások pontosan megfeleljenek a megcélzott vállalati kör szükségleteinek, az SAP – vertikális megoldásokra szakosodott partnereivel együttműködve – szigorú minősítési folyamatnak veti alá a termékeket, és ágazati szakértelmük, illetve kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékek szállítására való felkészültségük alapján, nagy körültekintéssel választja ki partnereit.

„Élesedik a verseny a kis- és középvállalkozásoknak szánt szoftverek és megoldások piacán” – nyilatkozta Buck Marty, a Plaut Sigma Solutions elnöke. „A mySAP All-in-One for Consumer Packaged Goods alkalmazás és a hozzá hasonló, egyedi szükségletekre szabott, előre csomagolt megoldások szegmensében kiépített SAP-partnerkapcsolatnak köszönhetően azonban komoly versenyelőnnyel rendelkezünk a gyengébb kulcsrakész megoldásokat kínáló szállítókhoz képest.”

Az SAP és partnerei 2003 végére már több mint negyven mySAP All-in-One vertikális megoldást fognak kínálni ügyfeleiknek az Egyesült Államokban. Az SAP továbbra is maximálisan segíti hivatalos partnereit a kis- és középvállalkozásoknak szánt vertikális megoldások fejlesztése terén. A mySAP Business Suite technológiájára épülő mySAP All-in-One megoldások stabil ágazati funkcionalitással és skálázható informatikai platformmal támogatják a hosszú távú növekedést, és teszik szükségtelenné a régi rendszerek pusztán kapacitásszűke miatt történő kiváltását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés