Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbfejlesztett Portocom Freestyle – webkamerával

Laptop

Továbbfejlesztett Portocom Freestyle – webkamerával

Webkamerával felszerelt noteszgép – először a Portocom kínálatában.

A Portocom új noteszgépe a legszélesebb felhasználói körnek készült Freestyle továbbfejlesztett változata. Extraként található az opcionálisan beépíthető belső Bluetooth és a Wireless LAN modul.

A notebookba építhető memória 256 MB-tól akár 1024 MB-ig bővíthető. A memória megnövekedett órajele (333 MHz-es DDR RAM) gyorsabb működést tesz lehetővé. A Freestyle Plus DVD-ROM-mal vagy CD írásra és olvasásra, valamint DVD olvasásra képes kombó meghajtóval rendelhető. Érdekesség még, hogy a notebookban helyet kapott a rég kiveszettnek hitt, és sok felhasználó által hiányolt soros port, amellyel egyes hagyományos eszközök, például orvosi műszerek noteszgéphez való illesztése ismét lehetővé vált.

Kétféle képernyőmérettel, és ennek megfelelően kétféle kiépítésben kerül a boltokba a notebook. A 14”-os olcsóbb változat alapkiépítésben egy 1,7 GHz-es Celeron processzorral, 256 MB DDR memóriával, floppy- és DVD-meghajtóval, 20-60 GB-ig bővíthető háttértárral, soros és párhuzamos porttal rendelkezik. A 15”-os változat hasonló alapkiépítésben kapható, de extraként LCD képernyőjének kávájába rejtett miniatűr kamerát tartalmaz, amely alkalmas képek és videofelvételek rögzítésére és/vagy webes videokapcsolat létesítésére. Az első változat 249 ezer Ft + ÁFA, a második 289 ezer 000 Ft + ÁFA áron 1-3 éves választható garanciaidővel elérhető.

A notebook 2003. március második felétől elérhető a Portocom budapesti üzletében és az ország több mint 200 Portocom viszonteladójánál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés