Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft Business Solutions-Axapta: ´All Stars 2002 – Magyarország´

Laptop

Microsoft Business Solutions-Axapta: ´All Stars 2002 – Magyarország´

Az XAPT Hungary Kft. a Microsoft Business Solutions-Axapta értékesítése és kapcsolódó szolgáltatások terén nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként „All-Stars 2002 – Magyarország” díjat kapott a Microsoft Business Solutions Hungary Kft-től.

A Xapt Hungary Kft. a napokban tartott Microsoft Business Solutions partnernap alkalmával megkapta az „All Stars 2002 – Magyarország” díjat a Microsoft Business Solutions-Axapta értékesítése és kapcsolódó szolgáltatások terén nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként. A díjat Mag. Stefan Gurszky, a Microsoft Business Solutions ügyvezető igazgatója adta át Dr. Schvarcz Zoltánnak a Xapt Hungary ügyvezető igazgatójának.

***

A 2000-ben alapított XAPT Hungary Kft. a Microsoft Business Solutions-Axapta vállalatirányítási szoftver legnagyobb forgalmazója Magyarországon, teljes körű szolgáltatást nyújt az Axapta értékesítése, bevezetése, oktatása és támogatása terén. A szoftver a legújabb Microsoft alapú technológiákra épül, integráltan nyújt megoldást ERP, e-business és CRM feladatokra.

Az XAPT forgalma 2002-ben 210 millió forint volt, amely 280%-os növekedés a 2001-es eredményhez képest. A 2003-ra tervezett árbevétel 400 millió forint. Jelenleg 18 munkatársa van a cégnek. A cég két év alatt jelentős ügyfélkört és szakmai kompetenciát épített ki.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés