Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun Microsystems és az IFS 15 000 felhasználóval

Laptop

A Sun Microsystems és az IFS 15 000 felhasználóval

A Sun Microsystems és az IFS a bejelentette, hogy felhasználószám tekintetében rekordot ért el, IFS Applications, Sun Fire 15K szerveren történő futtatásával, Sun StorEdge diszk alrendszerrel.

A teszt hosszantartó csúcsterhelést jelentett 15 000 felhasználóval, 1 másodperc alatti válaszidővel, óránként 390 900 üzleti tranzakció kezelésével. Ezekkel az eredményekkel 50%-os felhasználószám növekedést sikerült elérni a versenytárs platformokhoz képest.

A Sun és az IFS egyesítették erejüket olyan nagyteljesítményű, iparág-specifikus megoldások fejlesztésére, melyek lehetővé teszik a vállalatoknak, hogy megóvják IT beruházásaik értékét a funkciók és bővítési lehetőségek korlátozása nélkül. Az IFS Applications, Solaris platformon való alkalmazása lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy megfeleljenek a nagy teljesítmény, valamint a méretezhetőség követelményeinek, az Internet előnyeit kihasználva kiterjeszthessék működésüket, valamint erősíthessék kapcsolataikat ügyfeleikkel, szállítóikkal és partnereikkel. Ez a teljesítmény mérföldkő ismét megerősítette a megoldás robosztusságát és alkalmazhatóságát nagyméretű, teljes vállalatokat lefedő, nagy teljesítményt igénylő környezetekben.

Főbb adatok az IFS Applications, Sun rendszeren végrehajtott, hosszantartó teljesítmény tesztjéről:
– 15 ezer egyidejű felhasználó
– 59 004 vevő rendelési sor/óra
– 2.484 szerviz rendelés/óra
– 2.982 gyártási rendelés/óra
– 11.470 beszerzési rendelési sor/óra
– 5.310 számla/óra
– 73.456 készletfrissítési tranzakció/óra
– 109.800 lekérdezés/óra
– 70%-os CPU kihasználtság
– 0,92 másodperc átlagos, súlyozott válaszidő (ipari szabvány: 2 másodperc)

A Sun és az IFS által végrehajtott teljesítménytesztek lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy meggyőződjenek az IFS Applications és a Sun Fire platform teljesítmény jellemzőiről valósághű feltételek között, és az eredményeket felhasználhassák konfigurációjuk megtervezéséhez, valamint rendszerük méretezéséhez. Valamennyi végrehajtott üzleti folyamat teljesen befejeződött, a rendelés felvitelétől, a beszerzésen át, a számlák kifizetéséig, háttérben futó lekérdezések és frissítések mellett, amiket 15 ezer felhasználó képes generálni.

Számos felhasználói környezet került szimulálásra, 15 000 felhasználóval, termelésirányítási, logisztikai, szerviz menedzsment, valamint pénzügy-számviteli folyamatokat futtatva. A Sun Fire 15K rendszer, Solaris 9 operációs rendszerrel, 900 MHz-es UltraSPARC III processzorokkal fut. A Sun StorEdge T3 diszk alrendszer nagy adatátviteli sebességet biztosít, így küszöbölve ki a szűk keresztmetszetet a be/kiviteli folyamatoknál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés