Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új megoldásokkal egészült ki a BMC Patrol

Laptop

Új megoldásokkal egészült ki a BMC Patrol

A BMC Software alkalmazás-felügyeleti megoldása, a Patrol, újabb mérföldkőhöz érkezett. Hamarosan elérhetővé válik a speciálisan az Oracle9i Application Server számára kifejlesztett felügyeleti megoldás, valamint új lehetőségek nyílnak meg a tárolási felügyeletben azáltal, hogy a BMC a napokban fejlesztési szövetségre lépett az Invio Software-rel.

Az Oracle9i Application Server számára kifejlesztett felügyeleti szoftver a felhasználói szerver még hatékonyabb felügyeletét biztosítja, és az elektronikus üzleti platformok egyik legátfogóbb és legmegbízhatóbb infrastruktúra-felügyeleti megoldása. A termék biztonságosan nyomon követi és felügyeli az Oracle9i Application Servert, amely magas szinten alkalmas arra, hogy kiegyenlítse a terhelést, hogy csoportosítson és telepítsen. Az Oracle9i Application Server számára kifejlesztett Patrolnak köszönhetően az IT adminisztrátorok könnyedén felügyelik és karbantartják a Webes infrastruktúrát, ami könnyen telepíthető és bővíthető platformot eredményez. A BMC Software tervei szerint az Oracle9i Application Server számára kifejlesztett PATROL 2003. januárjától lesz elérhető.

A Patrol másik fontos előrelépése is az elmúlt napokra datálható, amikor a BMC Software az Invio Software-rel technikai és üzleti téren társulva, alkalmazási szintre emelte a tárolás-felügyelet automatizálását. A BMC Software Patrol Storage Manager – ének eddig is kiemelkedő képességei mostantól fokozódnak az Invio tárolás-automatizáló szoftvere által. A két termék együttesen az első olyan tárolás-automatizáló megoldás, melyek közvetlen kapcsolatot teremtenek a tárolás-felügyelet és az üzleti folyamatok között, és a tárolás-felügyeletet az elemzési szinttől a gyakorlati feladatokig automatizálják. A társulás első eredménye a Patrol Storage Automation – Provisioning, lehetővé teszi, hogy a vállalatok automatizálják az időigényes és sokszor pontatlan felügyeleti módszereket, csökkentve ezzel a képzési költségeket és a felügyeletre fordított időt és pénzt.

A folyamat-automatizálás javítja a rendszer elérhetőségét is, hiszen korrigálja az összetett műveleteknél előforduló tévedéseket és meghibásodásokat. Az összekapcsolt Patrol Storage Automation – Provisioning megoldás mindazokat az összetett képességeket tartalmazza, amelyek jelenleg megtalálhatóak a BMC Software Patrol Storage Manager megoldásában, mint például az esetenként heterogén tároló-rendszerekben történő esemény kezelés, az adatgyűjtés és jelentéskészítés, az eszköz felkutatás, az eszközök felügyelete, a kapacitástervezés, valamint az Invio integrált folyamat-automatizálása. Kezdetben a Patrol Storage Automation – Provisioning támogatni fogja az EMC és Hitachi tárolási eszközöket, a Brocade és McDATA készülékeket, a Windows 2000 és a Solaris operációs rendszereket, valamint az Oracle adatbázisokat.
E termékét követően a BMC Software a piac fejlődésével párhuzamosan fogja kibocsátani további automatizálási megoldásait.

˝Az Oracle-lel történő együttműködés hazánkban is érezteti hatását, mert az Oracle9i számára kifejlesztett Patrol itthon is hamarosan elérhetővé válik. Társulásunk az Invioval pedig lényegesen javítja helyzetünket a tárolás-felügyeleti piacon. Az automatizálás folyamatszemléletű megközelítésével a BMC Software nem csak pillanatnyi igényeknek felel meg, hanem megalapozza a vállalaltok jövőbeli automatizálási törekvéseit, az adatvédelem és a szolgáltatás minőségének területén is.˝ – mondta Ávéd Zoltán, a BMC Software magyarországi igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés