Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tizenkétezren jelentkeztek sikerrel az infotars.hu-n – a keret kimerült

Laptop

Tizenkétezren jelentkeztek sikerrel az infotars.hu-n – a keret kimerült

Több ezer pedagógus, köztisztviselő és bíró élt a korábban informatikai pályázatokon elnyert számítógépéhez október 24-től igényelhető Internet-elérés lehetőségével. Igény továbbra is van, ám szabad kapacitás kevésbé…

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) szerint sikeresnek minősíthető az az online regisztráció, mely során a pályázatokon nyertes köztisztviselők, közoktatásban dolgozó pedagógusok, bírák, ügyészek, bírósági és ügyészségi alkalmazottak számára 12 ezer Internet-hozzáférés kerül kiosztásra. (A www.infotars.hu webhelyen sikeresen jelentkezettek három évig érvényes internetes azonosítójukat kapják meg.)

A regisztrációs felület múlt csütörtöki, 20 órai megnyitását követő két nap alatt 27 ezer érdeklődő kereste fel az internetes oldalt. Azonban az Informatikai és Hírközlési Minisztérium számára jelenleg rendelkezésre álló Internet-szolgáltatási keretszám – amellyel 12.000 nyertes pályázó kapcsolódhatott az Internetre – immáron kimerült.

A nagy érdeklődés miatt már csak az NIIF szolgáltatási körzeteiből (Gödöllő (26), Veszprém (88) Szeged (62) Pécs (72), Miskolc (46), Debrecen (52), Sopron (99), Budapest (1)) jelentkező SZT-IS-3/B és SZT-IS-3/P pályázók számára van szabad kapacitás. Így ha valaki nem ebbe a körbe tartozik, az IHM által támogatott Internet-elérést várhatóan csak 2003. február végétől tudja igénybe venni. További teendőiről a megfelelő időben tájékoztató levelet kap. A szaktárca arra kéri az érintetteket, hogy már csak az eddig regisztrált felhasználók lépjenek be a regisztráló oldalon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés