Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kültéri vezetékmentes hálózat a 3Com jóvoltából

Laptop

Kültéri vezetékmentes hálózat a 3Com jóvoltából

A 3Com bemutatta 3Com Wireless LAN Outdoor Bridge Solution (vezeték nélküli kültéri bridge-megoldás) nevű eszközét, mely akár 16 kilométerig is képes 11 Mb/s-es sebességű adatkommunikációra.

Aaz új Outdoor Wireless Bridge időtálló kivitelének köszönhetően az időjárás viszontagságainak kitett környezetekben is megbízható kapcsolatokat kínál.

A 3Com Wireless LAN Outdoor Bridge megoldás az antennákat, az antennakábeleket, az Ethernet-kábelt, a „Power over Ethernet”-modult és a vezeték nélküli bridge-et egyetlen, az időjárás viszontagságait is álló házban biztosítja. A vezeték nélküli bridge költséghatékony alternatívát kínál a nehézkes kábelfektetéssel szemben – akár 16 kilométerig is képes 11 megabit/másodperces átviteli sebességet biztosítani –, illetve rendkívül alkalmas kapcsolatok gyors kiépítésére ideiglenes létesítményekben – például építkezéseken vagy tantermekben.

A vezeték nélküli bridge pont-pont és pont-multipont konfigurációkban is használható, 300-tól egészen 16 ezer méteres távolságokat képes lefedni. A 3Com a strapabíró vezeték nélküli bridge-et a MAXRAD-dal – a vezeték nélküli kommunikációs antennák vezető gyártójával – együttesen készítette.

A vezeték nélküli információ biztonságos továbbítása érdekében a 3Com Wireless LAN Outdoor Bridge Solution támogatja mind a 40, mind a 128 bites Wired Equivalent Privacy (WEP) protokollokat, illetve a 3Com vezeték nélküli termékeivel együtt használva a 3Com Dynamic Security Linket. A vezeték nélküli kültéri bridge továbbá átlátszó a virtuális magánhálózati protokollok számára is.

A 3Com Wireless LAN Outdoor Bridge Solution USA-beli listaára 1190 dollár, és várhatóan november közepére jelenik meg az egész világon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés