Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mozilla 1.2b – már letölthető

Laptop

Mozilla 1.2b – már letölthető

Az ingyenesen használható, nyílt forrású webböngésző 1,2-es változatának B variánsa a napokban vált letölthetővé a szélesebb közönség számára.

A Mozilla sokáig tetszhalott szerű állapotban leledzett, ahonnan a nyár folyamán kelt életre, amikor relatíve gyors egymásutánban jelent meg két verzió is. A fejlesztés nem állt le azóta sem, az 1.1-es változat a korábban kifogásolt stabilitáson hivatott javítani.

De mitől is lett új az 1.2b? Számos kisebb változtatást végeztek rajta a fejlesztők, például a Mozilla már támogatja a link prefetching technikát (ezen funkció révén a böngésző elkezdi letölteni a linkek mögötti oldalakat). Emellett a Mozilla Mail is fejlesztésre került: megjelent a filter after the fact képesség, melynek révén a felhasználók saját szűrőket hozhatnak létre, amelyeket aztán a már letöltött e-maileken lehet lefuttatni. Szintén újdonság a szűrő-logolás.

Egy régóta várt lehetőség, a toolbar szöveges, ikon alapú vagy a kettő kombinációjából létrehozott nézetű megjelenítése egyaránt elérhető már. Támogatásra került az XFT és az Apple Jaguar (Mac OS X 10.2) nevű operációs rendszerrel való Java-kompatibilitás hibáit is megszüntették a fejlesztők.

Természetesen a fentiek mellett még több apróbb módosítás is tapasztalható a Mozilla 1.2b változatában. További részletek és a telepítés menetével kapcsolatos segítség a fejlesztő cég weboldalán érhető el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés