Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: itt a nyomtatási és képalkotási megoldások harmadik hulláma

Laptop

HP: itt a nyomtatási és képalkotási megoldások harmadik hulláma

A Hewlett-Packard Magyarország bejelentette az anyavállalata 1 milliárd dolláros, mintegy harminc terméket érintő nyomtatási és képalkotási portfolió-frissítési programja harmadik, befejező állomását képviselő új termékeit.

[Sajtóközlemény] Az integrált megoldást képviselő új, csúcskategóriás termékek a kis- közepes és otthoni irodai (SOHO) használatra tervezett Deskjet 6122 és 6127, illetve az otthoni felhasználóknak szánt Deskjet 3325 nyomtatók, a teljes digitális fotólabort kínáló PSC2210 többfunkciós eszköz, a technológiai vezető Photosmart 7550 és a kompakt, hordozható Photosmart 230 fotónyomtatók, valamint a kategóriájában az egyik legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő Photosmart 850 digitális fényképezőgép.

A HP Magyarország képalkotási és nyomtatási rendszerek üzletága a legutóbbi negyedévben 2,8 milliárd forintos, az előző év azonos negyedévi teljesítményénél 8 százalékkal magasabb árbevételt ért el. A HP Magyarország a tintasugaras nyomtatók piacán 61,3 százalékkal továbbra is tartja elsőségét. Ez egyébként 46,8%-kal több a második helyen álló versenytárs részesedésénél. Az otthoni felhasználásra szánt termékek egészét tekintve az elmúlt év azonos időszakához képest összességében 27%-os növekedést hozott az idei harmadik üzleti negyedév.

A HP Photosmart kamerák forgalma több mint 200%-os növekedést mutat, és a többfunkciós tintasugaras eszközök árbevétele is jelentősen emelkedett az előző évhez képest. Mivel az új eszközök szinte mindegyikét elsősorban otthoni és kisirodai használatra tervezték, az üzletág a folyó és következő negyedévekben még magasabb forgalomra számít.

Az új, elsősorban egyéni felhasználóknak szánt termékek mindegyike egyszerű kezelhetőségével, kedvező árával tűnik ki a piaci kínálatból. A HP minden nyomtatója, többfunkciós eszköze és digitális fényképezőgépe tökéletesen együttműködik egymással, így a felhasználóknak nem kell bonyolult beállításokkal, kompatibilitási nehézségekkel, problémákkal bajlódnia.

Az új termékek októbertől kaphatóak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés