Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Color LaserJet 5500: A3-as méretű színes nyomtatás

Laptop

HP Color LaserJet 5500: A3-as méretű színes nyomtatás

A HP Color LaserJet 5500 nyomtatási rendszerekkel összehangolva kifejlesztett festékkazetták kivételes nyomatminőséget, megbízhatóságot és használati egyszerűséget biztosítanak – elérhető áron.

[Sajtóközlemény] A második generációs, kémiai úton előállított festékporokkal dolgozó, új kazetták egyenletesen magas nyomatminőséget garantálnak a különféle, A3-as méretig terjedő dokumentumokhoz – a kis volumenű belső információs és reklámanyagokhoz éppúgy, mint az alacsony példányszámban, változó adatokkal nyomtatott, egyedi promóciós anyagokhoz.

A nemrégiben bevezetett HP Color LaserJet 4600 „bátyja” lévén, a HP Color LaserJet 5500 is egy vonalba rendezett festékkazettákkal dolgozik. Ez az úgynevezett in-line technológia páratlan teljesítménnyel segíti a színes anyagok gyors előállítását. A HP Color LaserJet 5500 huszonkét (A4-es) oldallal készül el percenként, és „készenléti” üzemmódban 18 másodperc alatt bocsátja ki az első oldalt.

Nyomatminőségüket, megbízhatóságukat, költségszintjüket, produktivitásukat és használati egyszerűségüket tekintve az új HP Color LaserJet 5500 kellékanyagok kiválóan alkalmasak A3-as méretű táblázatok, szervezeti ábrák, CAD-rajzok és jegyzetek nyomtatására, valamint ügyfeleknek szánt ajánlatok, szórólapok, személyre szabott brosúrák, direkt mail anyagok illetve poszterek házon belüli előállítására. A papírméreteket (A3-as szintig) nagy rugalmassággal kezelő, kis példányszámú feladatokra optimalizált nyomtatási rendszer tökéletesen megfelel a házon belüli profi felhasználók igényeinek.

A HP második generációs, kémiai úton előállított festékporai valamennyi szín (ciánkék, bíbor, sárga és fekete – C, M, Y, K) esetében csaknem tökéletesen gömbformájú, optimalizált méretű szemcsékből állnak. Kialakításuk nagyon pontos festékelhelyezést, egységes színhatást és valósághű képmegjelenítést eredményez. Az új összetételű, továbbfejlesztett pigmenteket tartalmazó és jobb fényességi jellemzőket kínáló festékporok szélesebb színskála előállítását, élénk, valósághű színek megjelenítését, valamint éles, tiszta körvonalú szövegnyomatok készítését teszik lehetővé. A dinamikus elektrofotografikus (EP) korrekció a kazetta élettartamának valamennyi szakaszában egyenletesen magas minőséget biztosít.

Az új „all-in-one” kazetta-architektúra és a HP intelligens nyomtatási jellemzői rendkívül leegyszerűsítik a HP Color LaserJet 5500 kellékanyagok behelyezését, kezelését és karbantartását. Az előoldali hozzáférés gyors kellékanyag-cserét tesz lehetővé. A HP intelligens nyomtatási jellemzői olyan lehetőségeket bocsátanak rendelkezésre, mint például kellékanyagállapot-figyelés a nyomtató vezérlőpaneljén, emelt szintű feladatkövetés, a behelyezett kellékanyagok megfelelő pozíciójának ellenőrzése, valamint konfigurálható proaktív email-riasztások a festékszint csökkenése vagy a kazetta kifogyása esetén.

A HP visszavételi és újrafeldolgozási programja keretében a felhasználó környezetkímélő és felhasználóbarát módon válhat meg lejárt élettartamú, eredeti HP Color LaserJet 5500 kellékanyagaitól – festékkazettáitól, átvivőegységétől és beégetőművétől.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés