Connect with us

Hirdetés

technokrata

Távozik a Nokia Hungary egyik ügyvezető igazgatója

Laptop

Távozik a Nokia Hungary egyik ügyvezető igazgatója

December végén távozik a Nokia Hungary Kft. egyik ügyvezető igazgatója, Heikki Vappula.

A Nokia Hungary Kft. hétfői bejelentése szerint december végén távozik a társaság éléről Heikki Vappula, a szervezet egyik ügyvezető igazgatója.

Az indoklás szerint a telekommunikációs szektor világszerte tapasztalt konszolidációja miatt a Nokia egy évvel ezelőtt szervezeti átalakítást jelentett be, mellyel globális és ügyfélkapcsolati rendszerét kívánta tovább erősíteni, ennek érdekében pedig országonként a legnagyobb vevőit és legfontosabb tevékenységeit illetően külön-külön üzleti egységek létrehozását vette tervbe. Így azonban feleslegessé vált az általános ügyvezető igazgatói poszt.

A Nokia új, globális, ügyfél-központú stratégiája miatt a szervezeti változtatások a cég hazai leányvállalatát is hamar elérték, ezért Heikki Vappula ügyvezető igazgató már szeptember végén elhagyja Magyarországot, pozíciója pedig utódlás nélkül megszűnik.

A jövőben az operatív üzleti folyamatokért a Nokia Networks értékesítési igazgatói – Fáy András (Tetra), Ilkka Savolainen (Vodafone), Tolnay László (Pannon GSM) és Mika Yletyinen (Westel) – felelnek, emellett a Nokia Mobile Phones magyarországi szervezete nem változik, vezetője továbbra is Imfred de Jong marad.

Heikki Vappula Finnországban, a Nokia Mobile Phones üzletágnál vállal új feladatokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés