Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető az egyik legjobb MP3-cserélő végleges változata

Laptop

Letölthető az egyik legjobb MP3-cserélő végleges változata

A WinMX nemrég jelentette meg 3.29-es, béta változatát, s pár napja letölthetővé vált a végleges verzió is, melyből eltűnt a korábbi korlát…

Az augusztus végén megjelent 3.29-es, béta változatot hamarosan követni fogja a 3.30-as, végleges verzió is – állt a fejlesztők ígéretében. Nos, ők tartották magukat ehhez, így már mindenki számára letölthető az ingyenesen, reklámok és kémprogramok (sypaware) nélkül működő szoftver.

Az új változatnak csökkent erőforrás-igénye, ez főként a processzorhasználat terén mutatkozik meg. A teljesen le nem töltött file-okat (még a 0 byte hosszúságúakat is) elmenti. Megváltozott az Auto Find Sources (automatikus forráskereső) illetve az Auto Enter Queue (automatikus várakoztató), ezek egybeépültek Auto-Complete rendszer néven.

Újraszervezték a (már korábban is nagyon jól használható) Transfer ablakot, ahol a felhasználó figyelemmel kísérheti és menedzselheti a fel/letöltéseket. A kereső- és a browse-ablak kisebb javítgatásokon esett keresztül, s immár a felhasználó nyelvén is működhet a szoftver, amennyiben valaki készít hozzá nyelvi kiegészítő csomagot.

Megemelkedett a megosztható file-okra vonatkozó korlát, és két keresési típussal bővült a szoftver: az első: ˝Archive (.zip .iso .exe .rar .r00-99)˝, a másik pedig az ˝MP3 + OGG Audio˝, követve az MP3 konkurenciájának szánt formátum népszerűségét. Jó hír, hogy a sávszélesség-szabályzás is fejlesztésre került.

A béta változatnak egyetlen hátránya volt, mégpedig az, hogy külön hálózatot használt, így a stabil WinMX verziókhoz nem tud kapcsolódni. A fejlesztők akkor ígérete szerint az (újból) végleges variánsnál már semmiféle korlátozás nincs: nem maradt más hátra, mint (szerverünkről) letölteni a szoftvert.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés