Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új Sony Vaio noteszgép jelent meg

Laptop

Két új Sony Vaio noteszgép jelent meg

Elsősorban a diákokat célozta meg a Sony két új Vaio noteszgépével, ezek közül a PCG-NVR23 a hozzá opcionálisan választható subwooferrel tűnik ki, míg a másik ezen típus olcsóbb (és tudásban gyengébb) változata.

A PCG-NVR23-as típusú noteszgép 1,67 GHz-es Athlon XP processzorral van felszerelve, 15 colos LCD-vel és 256 MB memóriával rendelkezik. A megjelenítésért egy 32 MB-os Ati Radeon 7500 felel, háttértár gyanánt pedig egy 30 GB-os kapacitással rendelkező merevlemez szolgál.

Az optikai meghajtó funkcióját egy CD-RW/DVD kombó drive biztosítja, a konfiguráció 1500 dolláros áron érhető el. Körülbelül 100 dollárral kerül kevesebbe a Vaio PCG-FXA63-as modell, amely egy 1,4 GHz-es órajelen működő Athlon processzorra épül. Ezen noteszgép ˝csak˝ 14 colos kijelzővel rendelkezik, ám a benne levő memória mérete megegyezik a nagyobb változatével: 256 MB.

Grafikus vezérlő gyanánt egy 8 MB-os Ati Rage Radeon került bele, s háttértára is csak 20 GB-os kapacitással rendelkezik. Szintén fel van viszont szerelve egy CD-RW/DVD kombó meghajtóval.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés