Connect with us

Hirdetés

technokrata

A szoftver, melyet a hajóépítők (is) használnak

Laptop

A szoftver, melyet a hajóépítők (is) használnak

A Fincantieri, a világ egyik legnagyobb hajóépítő vállalata az Unicenter hálózatfelügyeleti szoftvert alkalmazza vállalati infrastruktúrájának irányítására. A vállalat eBusiness alkalmazásainak és adatainak védelmét a CA eTrust biztonságtechnikai megoldásai biztosítják.

A nyolc hajóépítő és -javító műhely fúziójával 1959-ben alapított Fincantieri mindmáig több mint 7.000 különféle típusú vízi járművet épített, a hajótervezés és -építés egyik legrégebbre visszanyúló tradíciójával rendelkezik a világon. A vállalat mintegy 10.000 alkalmazottat foglalkoztat Olaszországban a cirkálókat, kereskedelmi és haditengerészeti vízi járműveket építő üzletágakban.

A Fincantieri elosztott infrastruktúrája mintegy 70 Windows NT szervert foglal magában, melyek az országban különböző helyszíneken üzemelő 1.800 Windows és 1.200 CAD munkaállomás adatait és adatátvitelét kezelik. A napokban indult el az “Irányítótorony-művelet”-nek elnevezett különleges információtechnológiai projekt, melynek célja a hálózatvezérlés és -védelem hatékonyabb kiépítése.

Az Unicenter hálózatfelügyeleti rendszer események bonyolult vezérlését és összehangolását végzi a teljes hálózatra kiterjedően, előre tekintve figyelmezteti az IT személyzetet a potenciális zavarokra, miközben optimalizálja az összteljesítményt, és biztosítja rendszerek rendelkezésre állását.

A Fincantieri kiegészítő CA-megoldásokat is rendszerbe állít, melyek segítségével optimalizálható a rendszeradminisztráció és csökkenthető a tulajdonosi összköltség. Az Unicenter Asset Management automatikusan leltáradatokat közöl a hardverről és a szoftverről, ezek alapján a személyzet feltérképezheti az erőforrások kihasználását és nyomon követheti a szoftverhasználatot a licencmegállapodás betartásának ellenőrzéséhez. Az Unicenter Software Delivery automatizálja a szoftver kiosztását és működtetését a távoli PC-ken és szervereken, az Unicenter Remote Control pedig lehetővé teszi, hogy Pinasco munkacsoportja közvetlenül beavatkozzon a távoli asztali számítógépeken, jelentősen csökkentve a szolgáltató munkacsoport tevékenységének költségeit.

Az eTrust Access Control szabályozza a kritikus vállalati eszközökhöz való hozzáférést, ennek keretében a meghatározott rendszerek elérését szabályok szerint vezérli, és biztosítja a bizalmas információk védelmét. Az eTrust Admin nagymértékben egyszerűsíti a biztonsági rendszer adminisztrálását. A Fincantieri biztonsági rendszerfelelősei egy vezérlőpultról felügyelhetik az összes rendszert és könyvtárat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés