Connect with us

Hirdetés

technokrata

SuSE: ingyenes, magyar nyelvű eMail szerver

Laptop

SuSE: ingyenes, magyar nyelvű eMail szerver

Ingyenesen letölthető a SuSE Linux magyarországi irodája által magyarított SuSE Linux eMail Server II.

A SuSE Linux magyarországi irodája elkészítette a SuSE Linux eMail Server II magyarnyelvű változatát. A komplett szerveralkalmazás magában foglalja az operációs rendszert is, telepítése villámgyors és pofonegyszerű. A SuSE Linux eMail Server támogatja a legfontosabb internetes szabványokat és együttműködik a legtöbb elterjedt e-mailklienssel. A teljes szoftver magyar nyelvű dokumentációval együtt letöltehető a SuSE magyarországi szerveréről.

A SuSE Linux eMail Server korlátlanul használható bármilyen célra, biztonságosan és megbízhatóan ellátja kis- és középvállalatok belső valamint külső levelezését. A program támogatja egy vállalat modern elektronikus kommunikációjának szinte minden igényét. Lehetőséget biztosít közös mappák használatára, támogatja tanúsító szerv létrehozását, valamint a felhasználók saját titkos kulcsán alapuló titkosított, SSL-alapú kommunikációt, naptárhasználatot, valamint támogatja az összes elterjedt nyílt elektronikus levélküldéshez kapcsolódó szabványt, mint például az ESMTP, POP, IMAP, SSL, SASL, SMTP-AUTH, LDAP stb.

A bővített, továbbfejlesztett változat a SuSE Linux eMail Server 3.1, mely a SuSE legújabb e-mail szerver terméke, számtalan újdonsággal, például a windowsos környezetben használatos Outlook e-mailkliensekkel kompatibilis közös határidőnapló használatát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés