Connect with us

Hirdetés

technokrata

WinMX: megjelent a file-megosztó program 3.2-es verziója

Laptop

WinMX: megjelent a file-megosztó program 3.2-es verziója

Az ingyenes, peer-to-peer használó szoftver mentes a többi hasonszőrű program spyware, banneres tulajdonságaitól.

A decentralizált, peer-to-peer hálózatra épülő WinMX készítői szerint semmilyen, szokásainkat kikémlelő alkalmazást nem rejteget magában, ráadásul reklámok tömkelegével sem árasztja el az egyszeri felhasználót.

Bármilyen formátumú file-t meg lehet osztani illetve le lehet tölteni a WinMX segítségével. A szélessávú Internet-hozzáférés lehetőségeinek kihasználása érdekében a letöltés egyszerre több szálon is folyhat.

Elég zavaró, ha egy kívánt állomány csak azért nem tölthető le, mert megszűnt a forrása. Éppen ezért a WinMX újraindítás után sem ˝felejti el˝ a korábban megkezdett letöltéseket, Auto-Complete funkciója révén lehetőség nyílik új források bevonására.

A sávszélesség monitorozása és a fel/letöltés várakoztatása szintén a szoftver lehetőségei közé tartozik. Emellett rendelkezik chat-funkcióval, OpenNap kapcsolódási lehetőséggel (a tapasztaltabb felhasználók számára) és a legtöbb LAN-beállítással kompatibilis.

Nincsen szüksége nagy teljesítményű PC-re, egy 166 MHz-es Pentiummal és 64 MB memóriával is beéri. Futtatásához egy Windows 98, Milenium Edition, 2000 vagy XP szükséges. A szoftver gyorsan letölthető a lent található, magyar szerverre mutató kapcsolódó linkre kattintva.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés