Connect with us

Hirdetés

technokrata

SYBASE Platform a központosított közbeszerzésben

Laptop

SYBASE Platform a központosított közbeszerzésben

A SYBASE Magyarország Kft. keretszerződést kötött a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával adatbázis-kezelő és adatfeldolgozó szoftvereszközeinek szállítására és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére.

A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával 2002. május 17-én megkötött szerződés értelmében a Sybase és Cognos szoftvereszközök, illetve a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások a központosított közbeszerzésben is elérhetőek.

Ennek értelmében a SYBASE Magyarország Kft. kötelezettséget vállalt a közbeszerzésre kötelezett intézmények, központosított közbeszerzési eljárás keretében beszerzendő adatbázis-kezelő és adatfeldolgozó szoftvereszközeinek szállítására és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére.

A SYBASE Magyarország Kft. az alábbi kiemelt témakörökben áll rendelkezésére:

– intézményi portálok
– hagyományos és web-alapú rendszerek
– heterogén adatrendszerek és alkalmazások integrálása
– intézményi alaprendszerek
– adatpiacok, adattárházak, vezetői információs rendszerek, jelentéskészítés
– mobil technológiák és megoldások

A SYBASE Magyarország Kft. valamint a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága képviseletében Koller György ügyvezető igazgató és Szege Zoltán államigazgatási területfelelős közleményben tájékoztatta a közbeszerzésre kötelezett és önként csatlakozott intézményeket a keretszerződésről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés