Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Montana Rt. elnyerte a ´Cisco Specializált Partner´-i címet

Laptop

A Montana Rt. elnyerte a ´Cisco Specializált Partner´-i címet

A Montana Rt. két munkatársa sikeresen teljesítette a
Cisco Wireless vizsgát, mellyel majdnem egy időben a Montana Rt. megkapta a rangos ´Cisco Specializált Partner´-i címet is.

A Montana Rt., amely meghatározó szereplője a hazai informatikának kiemelkedő kvalifikációról számolt be: további két munkatársa is sikeresen teljesítette a Cisco Wireless vizsgát. (Az egyik esetben Wireless LAN Exam for SEs and FEs v2.0 vizsgáról van szó, a másikban Wireless LAN Exam for AMs v2.0 kvalifikációról). Ezzel majdnem egy időben a Montana Rt. megkapta a rangos ´Cisco Specializált Partner´-i is.

A Montana Rt. az egyik legfelkészültebb cég a magyar Cisco piacon. Kereskedői nagy tapasztalattal bírnak a Cisco termékek és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésében, nemkülönben mérnökeik, akik megfelelnek a Cisco által támasztott rendkívül szigorú követelmények teljesítésében Wireless területen. A Montana Rt. számos rendszerintegrációs projekt (pl. most is folyik egy nagy energiaipari vállalat Cisco hálózatra való átállítása) sikeres megvalósításával bizonyította eddig is hozzáértését, melyet a két kolléga kvalifikálása csak tovább erősített.

A Cisco Specializált Partneri minősítés megszerzése az ügyfelek számára további előnyöket jelent, mivel a Montana immár magas partneri minőségében tudja a jelenkor egyik legmegbízhatóbb vezeték nélküli technológiáját és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítani üzleti partnerei számára.

A Montana Rt. jelentős erőforrásokat fordít a szakembergárdája folyamatos képzésére, hazai és nemzetközi tanfolyamokon szakmai minősítések megszerzésére.

Szakembergárdája az alábbi Cisco minősítésekkel büszkélkedhet:

• CCNA 6 fő
• CCDA 2 fő
• CCDP 1 fő
• Wireless LAN Exam for SEs and FEs v2.0
• Wireless LAN Exam for AMs v2.0

A legújabb Cisco minősítések egyben azt is jelentik a Montana Rt. számára, hogy a cég megkezdheti a Wireless Specializáció hivatalos akkreditálását.

Fábián László, a Montana Rt. PR és marketing igazgatója a Terminalnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a vállalat szakemberei folyamatosan teljesítenek különböző vizsgákat: az utóbbi időben több Microsoft elismerést is szereztek, s most már a Cisco Wireless vizsgával is rendelkeznek. A vállalat szakembergárdája számára ezek a vizsgák egyrészt kötelezőek, másrészt nélkülözhetetlenek is, hiszen egyes partneri fokozatokhoz feltétlenül szükségesek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés