Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a mIRC 6.02-es verziója

Laptop

Megjelent a mIRC 6.02-es verziója

A korábbi verziók hibáinak javítása mellett pár új funkció is helyett kapott a már letölthető szoftverben.

Windowsos környezetben talán a legtöbbek által használt IRC-kliens a mIRC program. Legújabb, 6.02-s verziójában főként a 6.0-s variánsban megjelent multi-szerver részen változtattak a készítők (ennek segítségével lehet egyszerre több szerverhez is csatlakozni). Ezen része több új lehetőséggel egészült ki.

Kijavították a korábbi verziók hibáit is, mint például a hibás memóriakezelést, amely korábban sok lefagyás oka volt. A régebbi verziókból való kilépéskor egy pár olyan beállítás nem került mentésre (például a szerverbeállítások, ignore-listák stb.), amelyeket az új mIRC már le tud kezelni.

Az auto-tile/cascade engedélyezésénél az ablak-maximalizáláskor fellépő hiba is javításra került. A ˝disconnected˝ felirat már nem kerül kijelzésre a csatornákat kijelző ablakban.

Az új verzióban a mIRC program a rendszerbeállításoknak megfelelő böngészőt, e-mail szoftvert használja, szemben a régebbi mIRC-kliensekkel. A 6.02-es verzió már rendesen kezeli a nickneveket akkor is, ha a ˝Show nick in channel/query titlebars˝ opció engedélyezve van.

Ezen kívül még számos újítás belekerült a programba, a készítők pedig továbbra is várják a felhasználók bugreportjait. A szoftver a lenti mIRC 6.02 linkre kattintva letölthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés