Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mac OS X 10.1.5 – új frissítés érkezett

Laptop

Mac OS X 10.1.5 – új frissítés érkezett

Tegnaptól letölthető az Apple operációs rendszerének, az OS X-nek legújabb frissítése, melybe a biztonsági és kommunikációs területeken kívül más egyéb fejlesztés is belekerült.

A frissítés feltelepítésével az OS X-es alkalmazások megbízhatósága tovább növekszik, ígéri az Apple. Emellett fejlesztették a biztonsági és a hálózatkezelési folyamatokat, a soros csatolású eszközöket működtető PC-kártya támogatását.

A külsőleg csatlakoztatható egységek támogatottsága is növekedett: ennek köszönhetően odafigyeltek az új digitális Canon, Nikon Firewire kamerákra. Külön figyelmet fordítottak a SmartDisk, az EZQuest és a LaCie lemez támogatásának kiterjesztésére, illetve a magneto-optikai meghajtókra.

A Mail és a Sherlock stabilitását is fejlesztették, a vázlat (draft) e-mailek kezelése is jobbá vált. Az ATI Rage Pro kétdimenziós és QuckTime hardvergyorsítását is támogatja már az új update. A szöveges kijelzés minőségének javítása érdekében a Quartz anti-aliasing (élsimítás) technológia is frissítésre került.

Az AFP-n keresztül történő Windows NT file-szerveren található többszintű könyvtárokhoz való hozzáférés, a helyi és a távoli meghajtókon történő file-keresés is átment egy fejlesztésen. Megújult az általános PC kártya driver is, amely ezen update-től kezdve még több modemet támogat.

Belekerült a frissítésbe az áprilisban kiadott Security Update is és az ázsiai nyelvek kezelése, valamint a WebDAV is átesett egy fejlesztésen.

A kicsivel több mint 21 MB-nyi update a kapcsolódó linkek egyikére kattintva tölthető le.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés