Connect with us

Hirdetés

technokrata

Celeron 1,7 GHz – nagy tételben, széles néptömegeknek

Laptop

Celeron 1,7 GHz – nagy tételben, széles néptömegeknek

Éppen hogy csak néhány nap telt el a 0,18 mikronos Willamette maggal rendelkező Intel Celeron processzorok piacra kerülése óta, és máris széles tömegek számára elérhető a dobozos CPU.

Éppen hogy csak néhány nap telt el a 0,18 mikronos Willamette maggal rendelkező Intel Celeron processzorok piacra kerülése óta, és a vállalat máris számos japán viszonteladó számára értékesítette hatalmas mennyiségben ezen termékeit. Azonban arról sem szabad elfeledkezni, hogy ezek mind dobozos CPU-k!

Szokás szerint, az Intel PGA478 processzorai elég mókás dobozolásnak örvendhetnek: a kicsiny CPU mellett egy hatalmas hűtő fekszik a csomagban. Ennek ellenére ez az érdekes párosítás sosem ejtett csorbát a Celeron (Willamette-128) népszerűségén.

Nem beszélve arról, hogy az árak sem növekedtek: jelenleg Japánban 89-102 dollárért kaphatóak kiskereskedelmi áron, és ezer darab felett már csupán 83 dollárt kell fizetni darabjukért.

Az eladók most már csak abban bíznak, hogy az új Celeron és a SiS650GL, i845GL és SiS645 chipkészletek kiválóan tudnak majd együttműködni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés