Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már nem folyik ki a szemünk: a megoldás megérkezett – letöltés itt…

Laptop

Már nem folyik ki a szemünk: a megoldás megérkezett – letöltés itt…

Hosszú várakozás után megjelent az új Nvidia Refresh Rate Fix, amely működik (engedélyezi a 60 Hz-nél magasabb 3D-s képfrissítési frekvenciát) a legújabb hivatalos és nem hivatalos Detonator driverekkel! Letöltés itt…

Ismeretes, hogy az Nvidia Detonator driverek bizonyos körülmények között valami okból nem hajlandók 60 Hz-nél nagyobb képfrissítési frekvenciát előállítani a 3D-s megjelenítés során. Ennek javítására született az Nvidia Refresh Rate Fix, amellyel beállíthatjuk, hogy a 3D-s megjelenítés során is monitorunk a képességeinek megfelelő legmagasabb frekvencián üzemeljen, ezáltal kényelmesebbé téve a kép nézését.

Sajnos azonban az Nvidia Refresh Rate Fix előző verziója nem működött tovább a 27.42-es verziószámú drivertől fölfelé, ezért vagy kénytelenek voltunk beérni az alacsonyabb verziószámú (és lassabb) driverrel vagy néztük a 60 Hz-es kép villogását. Eddig.

Megjelent ugyanis az Nvidia Refresh Rate Fix MKII v1.02, amely már minden, 27.42-esnél magasabb verziószámú Nvidia Detonatorral együttműködik – így a hivatalos 28.32-es, a nem hivatalos 29.20-as, valamint a félhivatalos 28.8x-es driverrel is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés