Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkban is megjelent a Visual Studio .NET

Laptop

Hazánkban is megjelent a Visual Studio .NET

A Microsoft Magyarország bejelentette Visual Studio .NET nevű új alkalmazásfejlesztési eszközének megjelenését.

A Microsoft Magyarország május 7-én nagyszabású bemutatkozó rendezvény keretében, több mint ezerkétszáz fejlesztő, szoftvertervező, szakértő, valamint informatikai és üzleti döntéshozó előtt mutatja be a Visual Studio .NET-et és a .NET Frameworköt, azaz a szoftvergyártó legújabb .NET alkalmazásfejlesztési eszközét és a .NET alkalmazások platformját.

Több mint négyéves fejlesztőmunka és az egyik legszélesebb körű bétatesztelési folyamat áll a termékek megjelenése mögött; világszerte több mint 3,5 millió fejlesztő ismerkedhetett meg a termékek béta-változataival. A Microsoft Magyarország által szervezett fejlesztői konferenciákon és egyéb szakmai rendezvényeken – már a termék megjelenése előtt – több ezer szakember ismerkedhetett meg a Visual Studio .NET béta verziójával.

A termékbejelentést megelőző sajtótájékoztatón bemutatták az első hazai fejlesztésű, .NET-re épülő alkalmazást is, az M-Holographix Kft. „IVY Honlapmester” nevű termékét, melyet elsőként a HVG Online Rt. vezetett be. A vállalat Visual Studio.NET-re épülő, megújult weboldala a napokban vált elérhetővé az internet közönsége számára.

A Visual Studio .NET három verzióban jelenik meg:

A Microsoft Visual Studio .NET Enterprise Architect a vezető fejlesztők számára teszi egyszerűbbé nagy alkalmazások, keretrendszerek létrehozását (ehhez megfelelő modellezési eszközöket is biztosít), illetve megteremti annak lehetőségét, hogy a fejlesztőcsoportok kialakíthassák saját belső programozási szabványaikat, architekturális konvencióikat.

A Microsoft Visual Studio .NET Enterprise Developer az XML webszolgáltatások és alkalmazások gyors elkészítésére alkalmas nagy teljesítményű, vállalati szintű csoportos fejlesztőplatformot biztosít.

A Microsoft Visual Studio .NET Professional bármely internetes eszközre szánt, több programnyelvet és operációs rendszert integráló következő generációs XML webszolgáltatások gyors elkészítését teszi lehetővé.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés