Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videoeffektek – ami a filmes jelenetek közé kerül

Laptop

Videoeffektek – ami a filmes jelenetek közé kerül

300 beépített és további, ˝user-defined˝ effektek – egyszerű videovágás helyett…

A videovágáshoz hozzátartozik az effektezés is, amely szükség szerint a scene-eket választja el egymástól az egyszerű vágás helyett, illetve különböző látványelemekkel gazdagítja az amúgy egyszerű, teljes képernyős scene-eket.

A Pinnacle Hollywood FX Pro több mint 300 beépített 3D-s effekttel és további, ˝user-defined˝ effektek hozzáadásának lehetőségével gyakorlatilag minden elképzelhető filmes igényt kielégít.

Az egyszerű képműveletektől (például ˝lapozás˝) az egészen bonyolultakig (például kép ráfeszítése 3D-s objektumokra) gyakorlatilag mindenre képes, a számításokhoz segítségül hívja a GPU-t is, OpenGL API-t használva.

A nagy tudású, réteges (layer) bitmapekkel dolgozó képszerkesztő programokhoz (például Adobe PhotoShop) hasonló képszerkesztési funkciókat 3D-s effektekkel együtt alkalmazza, amiből látványos videoklipek készíthetők.

A Pinnacle Hollywood FX Pro-t a Pinnacle Creative Collection szoftvercsomag részeként, a Pinnacle európai roadshow-ja keretében mutatták be az újságíróknak. A szoftver 3-féle változatban az Axico-nál vásárolható meg, a tudásukban különböző, Copper, Bronze, illetve Silver változatok végfelhasználói ára rendre bruttó 21.860, 63.830, illetve 158.690 Ft.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés