Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows File System: továbbfejlesztve

Laptop

Windows File System: továbbfejlesztve

A Microsoft újra a Windows .Net Server szoftverének utód-verziójára, a Longhornra koncentrál, s így várhatóan számtalan újításon megy keresztül annak file-rendszere.

A Longhorn kiszolgálóegység teljes mértékben követi a Windows .Net Server-családot, annak ellenére, hogy megjelenésének dátuma folyamatosan áttevődik. A legutóbbi adatok alapján úgy tűnik, hogy 2003-ban kerül a felhasználók által is elérhetővé.

Minden bizonnyal az új szerver-termék file-rendszere túlteszi a jelenlegit, ahol az információk egy szimpla file-ban tárolódnak: „Az új szoftver számára nélkülözhetetlen egy sokkal gazdagabb file-rendszer” – mondta a cég vezető fejlesztője.

Jim Allchin, a platformot fejlesztő csoport alelnöke hozzáfűzte: „Olyan tárolórendszer kifejlesztését tűztük ki célul, amelynek használata során lehetőség van heterogén tárolásra és rugalmas lekérdezésekre”.

„A keresések széles választékát, a Longhorn szerverek közötti adat-szinkronizálást, valós idejű kommunikációt és más együttműködő feladatok sokaságát találhatjuk az új termékben, így leszögezhetjük, hogy a Microsoft forradalmasította a tárolást!”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés