Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mától kapható az Adobe Photoshop 7.0

Laptop

Mától kapható az Adobe Photoshop 7.0

Az Adobe System a mai napon kezdi meg Photoshop képszerkesztő alkalmazásának legújabb, 7.0-s változatának értékesítését.

A 7-es verziójú lesz az első Photoshop, amely képes lesz kihasználni az Apple Mac OS X operációs rendszerének újdonságait, de természetesen Windows platform (így Windows XP) alá is elérhető lesz. A Mac OS X támogatása nagy jelentőséggel bír mind az Adobe, mind pedig az Apple számára, hiszen a professzionális grafikai piacon mindkét cég jelentős részesedéssel bír, ezenkívül jelentős lökést adhat az új operációs rendszerre való áttérésnek.

A Photoshop 7.0 két új eszközt (például a Healing Brush-t és a Patch Toolt) is tartalmaz elődjéhez képest, megújított file-böngészőjében pedig immár thumbnail képek és EXIF-adatok megjelenítésére is képes, megkönnyítve a felhasználást. Az új eszközökön felül a fejlesztők közlése szerint az újítások a program menürendszerét is érintik, és számos apró módosítást is elvégeztek az alkalmazáson, sőt, még egy helyesírás-ellenőrző is belekerült az új verzióba. Az új Photoshop ezenkívül képes a hálózaton keresztül menedzselni a képeket, ImageReady funkciójának kibővítése révén pedig egy weblap elemeit lehet könnyedén módosítani.

A Photoshop 7.0 teljes változatának ajánlott kiskereskedelmi ára 609 dollár, korábbi verzióról pedig 149 dollárért lehet upgrade-elni az új verzióra (kivéve a Photoshop Elements és Photoshop LE verziókat, amelyek esetében 499 dollár az upgrade ára).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés