Connect with us

technokrata

Ötvözött technológiát kínál a Novell

Laptop

Ötvözött technológiát kínál a Novell

A ZENworks Synergy rendszerüzemeltetők számára kínál optimális megoldást, hogy alkalmazásaik egyszerűen és könnyedén elérhetőek legyenek az arra jogosult felhasználók számára.

Egy alkalmazás értéke óriási mértékben megnő, ha kibővül az általa nyújtott szolgáltatások köre. Éppen ezért igyekszik mindenki biztosítani, hogy alkalmazása egyszerűen elérhető legyen az arra jogosult felhasználók számára a világon bárhonnan, egy heterogén hálózatról vagy az intranetről. Ráadásul mindenki egyszerre szeretne két ellentétes dolgot: hasznosítani a legmodernebb internetes technológiákat – ugyanakkor a jól bevált, megszokott, szabványos felületű fejlesztőeszközöket használni.

A Novell ZENworks Synergy lehetővé teszi a rendszerüzemeltetők számára, hogy a háromféle architektúra – a kliens-szerver, a terminál szerver és a webes architektúra – alkalmazásainak elérését egyetlen helyről, egy egységes felületen keresztül biztosítsák a felhasználóknak. A csatlakozás pedig szinte bármilyen eszközről megoldható, hiszen elég egy web-böngésző, de kapcsolódhatnak a felhasználók közvetlenül a Windows asztalukról is. A ZENworks Synergy – a Novell eDirectory-t használva a személyazonosságok kezeléséhez – a Novell ZENworks for Desktops 3.2, Novell ZENworks OnDemand Services 2 és a Novell Portal Services 1.5 funkcióit és szolgáltatásait ötvözi.

A Novell eDirectory egy szabványos LDAP alapú, több platformos címtárszolgáltatás és ideális többek között a különböző alkalmazások felhasználó specifikus adatainak (pl. név, jelszó, jogosultság) tárolására.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin