Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megbízható chipkészletek a SiS-től

Laptop

Megbízható chipkészletek a SiS-től

Első hallásra szinte hihetetlennek tűnik: a gyenge teljesítményű eszközeiről elhíresült SiS látja el chipkészletekkel a legnagyobb alaplapgyártókat…

A SiS többszöri nekifutás után minden valószínűséggel stabilizálta pozícióját a chipkészletek piacán. A tajvani cég az Elitegroup és a Chaintech mellett további négy vállalatot lát el AMD processzorokhoz használatos SiS735-ös chipsettel, a Pentium 4 processzorokat és a DDR333 memóriamodulokat támogató SiS645-öt további 19 gyártó – mint például AOpen, ASUS, MSI, Gigabyte, ABIT – vásárolja, s a legújabb fejlesztésű SiS745-ös készlete már nélkülözhetetlen az AOpen AK75PRO, az ASUS A7S333, az ECS K7S6A, az EPoX 8S7A és EPoX 8S7A2, a FastFame 6SFK, a Gigabyte GA-7STX, a Jetway 745DA-I, a Lucky Star K7SA745 és végül az MSI 745 Ultra alaplapokon.

A tajvani cég az elmúlt 10 évben alacsony árú, integrált grafikával rendelkező alaplapok gyártásával foglalkozott, főként olcsó rendszerekhez. Nem véletlenül, hiszen a SiS logóval ellátott termékek egyik alapvető jellemzője a gyenge teljesítmény volt, így jónéhány alaplapgyártó sokáig nem is használta setjeit. Mindezek ellenére a végfelhasználói piacon chipkészletei nemcsak megfizethető áruk miatt váltak versenyképessé, hanem megbízhatóságuk is nagyban hozzájárult a kereslet növekedéséhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés