Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új generációs, 3 dimenziós játékra kiélezett alaplapok

Laptop

Új generációs, 3 dimenziós játékra kiélezett alaplapok

Az Nvidia bemutatta legújabb és leggyorsabb alaplapi chipkészleteit. Hamarosan eljön a számítógépes játékok kedvelőinek Kánaánja?

Nvidia, nForce: két név, amely gyorsan összeforrt a köztudatban. A grafikus processzorokat gyártó cég alaplapok irányába tett kirándulása tartósnak látszik, a hónap elején már beharangozott chipkészlet a CeBIT-en nevet is kapott. A korábbi példányokhoz hasonlóan ezen termékek típusszáma 615 és 620 lett.

Az ATA133-as merevlemez kezeléssel és DDR333-as memóriával büszkélkedhető alaplapi chipkészlet hivatalosan a CeBIT-en nyerte el megnevezését, ám kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem kapható. A jelenlegi példányokat alapul véve valószínű, hogy ezen lapkakészlet is legalább akkora támogatásra számíthat majd a hardvergyártók és komplett számítógépeket áruló kis és nagykereskedők részéről, mint elődei.

Ugyan még csak most jelentették be a 333 MHz-es memória támogatását, a kiállításon már látható volt egy olyan nForce rendszer, mely 400 MHz-es DDR (Samsung) RAM-mal működött.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés