Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kényelmesebben, gyorsabban, többet: az MP3- (és film)letöltők álma valósággá válik

Laptop

Kényelmesebben, gyorsabban, többet: az MP3- (és film)letöltők álma valósággá válik

Már megjelent a legnépszerűbb MP3 lelőhely új verziójának béta változata, amellyel még nagyobb zene és videó áradatban lehet részünk, ráadásul mindezt a korábbinál lényegesen profibb körülmények között.

Úgy látszik, végre pont kerülhet az utóbbi hetek MP3 kálváriájára. Az 51 milliónyi felhasználóval rendelkező Morpheust üzemeltető StreamCast rohamtempóban készítette el szoftverének új, immáron Gnutella hálózatban működő (elő)verzióját.

A Preview Edition többek között könnyebben használható felülettel, megnövelt keresési eredményekkel kecsegtet, emellett még jó pár hasznos újítással találkozhat az, aki letölti (van benne például keresés history, párhuzamos keresési lehetőség, integrált webböngésző, és még vásárlásra is lehetőség nyílik).

Vesztébe rohan a cég vagy még nagyobb fellendülés előtt áll? Sokan kíváncsiak erre a kérdésre, melyre talán még senki sem tudja a választ (a zenekiadók minden bizonnyal az előbbi megoldást üdvözölnék). Ám hamarosan kiderül, ha a 2.0-ás változat megjelenik (mely a StreamCast szerint körülbelül két hét múlva következik be).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés