Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenesen letölthető Maya 3D-s modellező program új verziója!

Laptop

Ingyenesen letölthető Maya 3D-s modellező program új verziója!

Az Alias|Wavefront bejelentette a Maya új verzióját, amely Windows és Mac platformon ingyenes felhasználási lehetőséget biztosít a magánjellegű, nem kereskedelmi céllal dolgozó felhasználók számára.

A Maya Personal Learning Edition célja, hogy tanulók, a 3D-s grafikával és animációval ismerkedők, illetve bárki más számára is elérhetővé váljon a szoftver a tanulási, gyakorlási fázisban. A január eleji bejelentést követő hat hét alatt több mint 67 ezren regisztráltak a oldalon előzetesen, ahonnan immáron letölthető a szoftver.

Az ingyenes változat a Maya Complete szoftvercsomagnak egy évente megújítandó regisztráció alapján, díjmentesen, kizárólag magánjellegű, nem kereskedelmi céllal használható speciális változata.

Teljes hozzáférést ad a Maya Complete valamennyi funkciójához, beleértve a NURBS modellező eszközöket, az animációt, inverz kinematikát, a Maya Artisant, a Maya Paint Effects-et, a részecske- és dinamikai rendszert, illetve a Maya renderelő eszközeit. A Maya PLE vízjellel ellátott verzió, és egy speciális file-formátumot használ, ezzel biztosítva a szigorúan nem kereskedelmi jellegű alkalmazást. Hasonló célú korlátozás, hogy nem használhatók hozzá a standard kiegészítő plug-in-ek.

Az Alias|Wavefront egy webalapú felhasználói központ létrehozásával (Resource Center) is segíti a Maya Personal Learning Edition felhasználóit. Itt megtalálhatók a különböző, tanulást segítő anyagok, felhasználói fórumok, és galériák, amelyek lehetőséget adnak a felhasználóknak, hogy megmutathassák munkáikat.

A Maya Personal Learning Edition igény szerint CD-n is megrendelhető (ebben az esetben 5 USD + postaköltséget számítanak fel).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés