Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyetemeket támogat a Computer Associates

Laptop

Egyetemeket támogat a Computer Associates

A Computer Associates (CA) bejelentette, hogy hat magyar egyetemet támogat az Akadémiai Partner Program elnevezésű kezdeményezése keretein belül.

A Computer Associates Akadémiai Partner Programja a harmadik generációs technológia oktatásának tananyagait egészíti ki a szoftvermegoldások területén szerzett tapasztalatainak rendelkezésre bocsátásával. Az Unicenter, eTrust, BrightStor, AllFusion, CleverPath, Advantage és Jasmine termékeknek a tantervekbe történő bekapcsolása révén a hallgatók gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a mai heterogén információtechnológiai környezetekben használt vállalatvezetési, információkezelési és projekttervezési technológiákkal.

A Computer Associates a felsőfokú oktatás válogatott intézményeinek rendelkezésére bocsátotta szoftvertermékei legjavát, köztük az Unicenter Network and System Management, BrightStor Enterprise Backup, Jasmine Object Oriented Database, CleverPath Portal és eTrust Intrusion Detection programokat. Több mint 1500 hallgató is élhet ezen megoldások megismerésével és alkalmazásával Magyarország következő egyetemein: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Miskolci Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Veszprémi Egyetem, Debreceni Egyetem, Szegedi Tudományegyetem.

Mindegyik támogatott egyetem a CA Unicenter rendszer- és hálózatmenedzsmenti megoldásának legújabb verziójával lesz felszerelve. Az egyéb megoldások között van az eTrust Single Sign-On, a BrightStor adatmentési megoldás és a neurális számítástechnikában használt CleverPath Predictive Analysis Server.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés