Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb Internet-csatlakozás: osszuk meg a hozzáférést

Laptop

Olcsóbb Internet-csatlakozás: osszuk meg a hozzáférést

A szélessávú Internet-csatlakozás nagyban meggyorsítja a letöltéseket és a böngészést is gördülékenyebbé teszi. Az előfizetés nem olcsó, ezért egy több számítógépes rendszerben érdemes elgondolkodni a hozzáférés megoszásán…

A 3Com most bejelentett OfficeConnect Cable/DSL Gateway termékével a kisvállalatok több számítógép között megoszthatják nagy sávszélességű Internet-kapcsolatukat, így pénzt takaríthatnak meg. A kábelmodemre vagy DSL (Digital Subscriber Line) modemre csatlakoztatott új átjáró megosztja a hozzáférést a kisvállalat több egyidejű felhasználója között. Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway vállalati megoldás számos olyan könnyen használható, IP alapú útválasztási és biztonsági funkciót kínál elérhető áron, amelyek egyébként csak teljes kiépítésű útválasztókban találhatóak meg.

Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway Ethernet kábellel csatlakozik egy meglévő kábelmodemre vagy DSL modemre, beépített kapcsolóján négy Ethernet/Fast Ethernet LAN-port van. Az átjáró érzékeli az Ethernet kábel típusát, és automatikusan a megfelelő sebességen csatlakozik rá. A felhasználók közvetlenül ennek a négy portnak valamelyikéről vagy az irodai LAN bármelyik portjáról csatlakozhatnak az Internetre. Az irodai hálózatra csatlakoztatott OfficeConnect Cable/DSL Gateway megkönnyíti a file-ok megosztását és az információk gyors elérését, és az Internet-kapcsolatot akár 253 munkatárs használhatja egyidejűleg.

Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway tűzfalfunkciói meggátolják a hálózati betörési kísérleteket, és elrejtik a belső LAN-t a támadók elől. Az OfficeConnect Cable/DSL Gateway kivédi többek között a Denial of Service (DoS) típusú támadásokat, amelyek a megtámadott hálózatot kérelmek özönével árasztják el, és ezzel lelassítják, sőt akár lehetetlenné tehetik az üzemszerű forgalmat. Ezen felül az átjáró támogatja a távoli irodák és távhozzáférési alkalmazások által igényelt biztonságos, titkosított virtuális magánhálózati (VPN) forgalmat is.

A már világszerte megrendelhető OfficeConnect Cable/DSL Gateway listaára az Egyesült Államokban 155 dollár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés