Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szerencsejátékban győzött az Oracle

Laptop

Szerencsejátékban győzött az Oracle

Az Oracle Hungary nyerte azt a meghívásos pályázatot, amelyet a Szerencsejáték Rt. írt ki még 2000. októberében a vállalat szervezeti és irányítási rendszereinek korszerűsítését szolgáló informatikai fejlesztésre.

A teljes projekt megvalósítására két lépcsőben kerül sor, 2002. februártól a vállalat tervezési rendszerét támogató Oracle Financial Analyzer alapú üzleti tervezési rendszer kerül kialakításra, az idei év második felében pedig ezzel párhuzamosan elkezdődik az átállás az Oracle E-Business Suite legújabb verziójára. A teljes projekt 2003. január 31-ig készül el.

A rendszer továbbfejlesztésétől a Szerencsejáték Rt. azt várja, hogy a mindenkori gazdasági környezetnek megfelelő legújabb vállalatvezetési módszerekre és a jogi szabályozásra épülő informatikai megoldások könnyítsék és gyorsítsák a cégvezetők munkáját, széleskörű és naprakész információkat biztosítva a döntéshozatal folyamatához. A bevezetésre kerülő üzleti tervezési megoldást a Szerencsejáték Rt. már a 2003. évi tervek kialakításánál használni fogja.

A vállalat az Oracle Financials eddig használt 10.7-es verziójával látja el a pénzügyi, számviteli, bizonyos controlling és keretellenőrzési, valamint jelentés- és beszámoló-készítési feladatokat. Ezt az alkalmazást közel 4 éve használja a vállalat sikeresen, az új változat bevezetéséhez az ezzel szerzett kedvező tapasztalatok is nagyban hozzájárultak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés