Connect with us

Hirdetés

technokrata

15 inches kétszínű Hitachi LCD

Laptop

15 inches kétszínű Hitachi LCD

Sok számítástechnikai terméknél már nem csak a minőség, hanem a kinézet is számít. A Hitachi új, CML155V kijelzője éppen ezért szép és jó…

A CML155V típusjelzésű monitor az első tagja a Hitachi új, ”Designer Decor” sorozatának, mely sorozat elemeinél a fő cél az, hogy a megszokott minőség mellé egy tetszetősebb külső társuljon.

A két tónusú, fémes ezüst és kék színű burkolat, egy, a talppal együtt mindössze 20,5 cm-es mélységű monitor része. A CML155V a szokásos analóg bemenet mellett tartalmaz egy DVI-D csatlakozót is, amely nem más, mint egy digitális bemenet. Ezek mellett azonban még van két csatlakozási lehetőség a készüléken, az egyik egy S-Video, a másik pedig egy RGB csatolófelület formájában, így a számítógépen kívül kamerát, DVD lejátszót vagy akár videót is közvetlenül a monitorra köthetünk. Szerencsére a készülék rendelkezik egy olyan funkcióval is, melynek segítségével az OSD-t használva (On Screen Display) átkapcsolhatunk két jelforrás (bemenet) között.

A készülék kompatibilis mind a PC, mind pedig a Mac platformmal. Az LCD 0,297 mm-es képpont mérettel, 300 nites fényerővel és 500:1 arányú kontraszttal rendelkezik, felbontása 1024×768 képpont 60 Hz-en (analóg és digitális bemenet esetén is). A látható terület 304×228 mm, a valós képátló tehát 15 inch. A monitor néhány paramétere természetesen menüből vezérelhető, ilyenek a fényerő, a kontraszt, a színhőmérséklet, a vízszintes- és függőleges pozíció, de a készülék rendelkezik egy automatikus beállító funkcióval is. A CML155V tartalmaz beépített mikrofont és hangszórókat, valamint egy Kensington Security Portot is. Az LCD támogatja a VESA FPMPMI (Flat Panel Monitor Physical Mounting Interface) szabványt, így egy kiegészítő kar alkalmazásával falra is szerelhető.

A Hitachi CML155V TCO 95 minősítéssel rendelkezik, az ára pedig 529 dollár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés