Connect with us

technokrata

Rio Riot: új MP3-lejátszó a Sonicblue-tól

Laptop

Rio Riot: új MP3-lejátszó a Sonicblue-tól

Végre a népszerű Rio fantázianevű digitális zenelejátszóiról ismert Sonicblue cég is bejelentett egy saját merevlemezzel rendelkező MP3-lejátszót.

A 395 dollárba kerülő eszköz belsejében egy 20 GB-os merevlemez található, ezen durván 5000 darab zeneszám, azaz közel 400 CD-nyi hanganyag tárolása lehetséges. A februárban boltokba kerülő Rio Rio integrált FM rádióval is rendelkezik, extra nagyméretű, 240 x 160 pixeles felbontású monokróm grafikus LCD kijelzővel bír, amelyen minden szükséges információt (előadó neve, szám címe stb.) képes megjeleníteni.

A Rio LogiTrack elnevezésű, vadonatúj fejlesztésű kezelőfelület a gyártó közlése szerint egyszerű használatot biztosít. Lehetséges továbbá lejátszási listák összeállítása is, sőt a Rio DJ funkciót használva az ID3 tagekben levő információk alapján (stílus, megjelenés éve stb.) is le lehet játszani a zenéket. Az eszköz 16 MB (12 percnyi) rázkódásvédelmi pufferrel rendelkezik az akadozásmentes zenehallgatás érdekében, továbbá az épp soron lévő zenék is ebbe töltődnek fel, így a Riotnak nem kell folyton használnia a merevlemezt, ami a használati időre van jó hatással.

Frissíthető a lejátszó firmware-je, tehát a jövőben megjelenő új formátumok lejátszása is lehetséges lesz majd megfelelő upgrade-ek telepítésével (jelenleg az MP3 és a WMA formátumok támogatottak). A zenék feltöltése egyébként PC és Macintosh gépek esetében egyaránt a számítógép USB portján keresztül történhet. A termék lítium-ion akkumulátoráról 10 órán át használható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin