Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Canon scanner

Laptop

Új Canon scanner

A Canon új síkágyas lapolvasót jelentett be, melyet elsősorban az otthoni felhasználóknak szán.

A Canon Canoscan D1250U2 típusjelű scanner 1200 dpi felbontással rendelkezik. Az otthoni felhasználóknak szánt lapolvasó megfelelő minőséget és kiváló színeket nyújt 1200×2400 dpi-s Hyper CCD-je segítségével. A CCD-ből érkező analóg értékeket színenként 12 bites kvantálással alakítja át digitális értékké, melyből pixelenként 48 bites belső színmélység adódik.

A típusjelből könnyen kitalhatjuk, hogy a scanner USB 2.0 csatolófelülettel illeszthető a számítógéphez, mely megfelelően gyors adatáramlást eredményez. Mivel az USB 2.0 lefelé kompatibilis az USB 1.1-gyel, ezért természetesen USB 1.1-es csatlakozással is használható, ilyenkor azonban csökken az átviteli sebesség.

A készülék három ”EZ” gomb található, melyekkel gyorsan és egyszerűen vezérelhető az eszköz. Egy-egy gomb szolgál a beolvasás indítására, a lapolvasóban található dokumentum másolására, illetve annak e-mail-ben való elküldésére. A ”Z-lid” felépítésének köszönhetően vastag könyvek is könnyedén scannelhetők.

A lapolvasó Multi-Photo móddal is rendelkezik, ami több fénykép egyidejű szkennelését és automatikus szétválasztását segíti elő. A további kiváló minőség elérésére beépítették a QARE (Quality Automatic Retouching and Enhancement) rendszert is, amely a port, piszkot illetve karcot távolítja el digitális úton a scannelt képről.

A Canon Canoscan D1250U2-höz a ScanGear CS-U, ScanGear Toolbox, ArcSoft PhotoStudio, ArcSoft PhotoBase és az OmniPage karakter-felismerő programját kapjuk. Az illesztőprogramot Windows 98/98 Se (USB 1.1-gyel) és Windows 2000/Me/XP (USB 1.1-gyel és 2.0-val egyaránt) operációs rendszerekhez készítette el a Canon.

Az új scanner ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés