Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális hangrögzítő, beépített FM rádióval

Laptop

Digitális hangrögzítő, beépített FM rádióval

A digitális hangrögzítőknek – analóg társaikkal szemben – rengeteg előnyük van. További érv lehet egy digitális felvevő beszerzése mellett, ha FM rádióadások vételére is alkalmas.

A Sims Digital által bemutatott Voice Pen SVR-S1545FM egy igen sokoldalú kis készülék. Miközben kedvenc FM adónk műsorát hallgatjuk segítségével, rögzíthetjük például egy előadás hanganyagát is a kis berendezéssel.

Az SVR-S1545FM 16 órányi hangfelvétel tárolására alkalmas. A beépített (természetesen digitális) óra és figyelmeztető funkció segítségével előre beállíthatjuk, hogy mikor szeretnénk a rádió műsorából felvételt készíteni. A felvételt, azonkívül, hogy meghallgatjuk, PC-re is feltölthetjük, sőt e-mailen is elküldhetjük, legyen szó akár beszéd, akár rádióadás rögzítéséről. Az e-mail fogadója egy normál levelet kap, amely tartalmazza az üzenet lejátszásához szükséges szoftvert is, mely elindul, ha a címzett megnyitja a csatolmányt.

A szerkezet rendelkezik egy beépített mikrofonnal, de a mellékelt mikrofon is csatlakoztatható hozzá, így bővítve a lehetséges felhasználási kört. Az SVR-S1545FM segítségével felvehetünk akár egy telefonbeszélgetést is, hiszen a gyártó ehhez mellékel egy adaptert. A felvétel ezután ugyanúgy elküldhető, mint például egy rádióból felvett anyag.

Szerencsére, ha az SVR-S1545FM megvásárlása mellet döntünk nem kell beérnünk az OEM szintű ”felszereltséggel”. A készülékhez tartozékként megkapjuk a fülhallgató mellett a telefonos átalakítót, a külső mikrofont, a vonalszintű kimeneti kábelt, az USB kábelt és az elemeket is. A kiegészítők listája nem merül ki a hardver tartozékok mellékelésében, hiszen a készülék megvásárlásakor birtokunkba kerül a Voice Manager szoftver is.

Az SVR-S1545FM ára 249 dollár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés