Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó 17 inches LCD monitor a Hitachitól

Laptop

Olcsó 17 inches LCD monitor a Hitachitól

Napjainkban, a gyors technikai fejlődésnek köszönhetően egyre olcsóbban juthatunk a csúcstechnika közelébe. Jelen pillanatban a legjobb példa erre a Hitachi által bemutatott CML171 típusjelzésű monitor.

A CML171 egy jó minőségű, 17 inches LCD monitor, mely meglepő módon igen olcsóra sikeredett, legalábbis a flat panelek eddigi áraihoz viszonyítva. Ez a falra is szerelhető monitor ugyanis ”csupán” 699 dollárba kerül, ez az összeg körülbelül 200 ezer forintnak felel meg. Az idézőjel indokolt, hiszen ennyi pénzért a katódsugárcsöves mointorok közül a 19 inches példányok javát megvásárolhatjuk. Az LCD megjelenítők közül azonban ez az ár eddig leginkább a 15 inches vátozatokhoz volt társítva.

A CML171 1280×1024-es felbontást kínál, 350:1 kontraszt arány mellett. A maximálisan 20 cm-es mélység soknak tűnhet, de ez már magában foglalja a monitor talpát is, melyben a hangszórók mellett egy mikrofon is helyet kapott. A monitor tömege egyébként nagyjából 7,1 kg.

A megjelenítő szerencsére kompatibilis mind a PC-s, mind pedig a Mac-es platformmal, az alacsony ár mellett ez is segítheti a készülék elterjedését.

A CML171 rendelkezik OSD-vel (On Screen Display), így kényelmesen beállítható a kijelző számos paramétere, például a színhőmérséklet, a kontraszt, a fényerő, a menü nyelve és pozíciója, de lehetőség van arra is, hogy a készülék automatikus beállításait használjuk.

Az új Hitachi kijelző szállítása a nagykereskedések számára a jövő héten kezdődik meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés