Connect with us

technokrata

Gateway: csúcstechnológia havi 100 dollárért!

Laptop

Gateway: csúcstechnológia havi 100 dollárért!

A Gateway egy teljesen újfajta akcióval célozza meg az ügyfeleket, új családi csomagjában gyakorlatilag a digitális korszak minden terméke megtalálható.

A gyártó egyedülálló akcióval próbál hódítani az amerikai piacon, a vásárlók rendelkezésére bocsát egy asztali PC-t, egy notebookot és más eszközöket havi 99 dollárért, ha azok aláírják a négy évre szóló szerződést. A ”Preferred Family Package” akció a következő eszközöket foglalja magában:

– 1,5 GHz-es Pentium 4 processzorral, 256 MB SDRAM memóriával, 20 GB-os merevlemezzel, CD-újraíróval, illetve egy 15 inches laposképernyős monitorral felszerelt Gateway 500S asztali PC
– Solo 1200XL noteszgép, 12,1 inches aktív-mátrix kijelzővel, 850 MHz-es mobil Celeron CPU-val, 192 MB memóriával, 10 GB-os merevlemezzel, CD-ROM meghajtóval, drótnélküli hálózati támogatással és Ethernet adapterrel
– Gateway Music csomag hordozható MP3 lejátszóval
– Epson Stylus C60 színes tintasugaras nyomtató
– Visioneer One-Touch 5800 scanner
– Gatewat Photo csomag Fuji FinePix digitális fényképezőgéppel
– Intel Wireless Gateway és a hozzá szükséges adapterek

A vásárlók otthonában be is üzemelik a gépeket, illetve kiépítik a drótnélküli hálózatot is a Gateway szakemberei. Az akcióba várhatóan majd a meglévő PC-ket is bevonják a közeljövőben. Piaci elemzők szerint az újfajta értékesítési modell minden bizonnyal sikeres lesz mind azok körében, akik most kívánják megvásárolni első személyi számítógépüket, de azoknál is, akik meglévő régi konfigurációjukat akarják lecserélni. Minden bizonnyal a többi nagy számítógépgyártó cég is hasonló akciókkal fog előállni a közeljövőben, legalábbis az amerikai piacon.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu