Connect with us

technokrata

Üzleti megoldások Microsoft alapokon

Laptop

Üzleti megoldások Microsoft alapokon

Második alkalommal rendezték meg a Microsoft Üzleti Megoldások Konferenciát, neves vállaltvezetők, tanácsadók és piackutatók részvételével.

Az informatika üzleti életre gyakorolt hatásairól, különböző, a cégek elektronikus ügymenetét befolyásoló fontos trendekről és az ezekhez kapcsolódó részterületekről esett szó a budapesti Mariott Hotelben megrendezett egynapos előadássorozaton. A Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia plenáris előadását – az ez alkalomból Magyarországra látogató – Jeff Raikes, a Microsoft Productivity and Business Services alelnöke tartotta. Később, a délutáni szekciókban neves cégvezetők, tanácsadók és piackutatók tartottak előadást, akik saját tapasztalataikról, már „végigélt” projektjeikről beszéltek a jelenlévő összesen mintegy 450 fő előtt.

A tavaly áprilisban hagyományteremtő céllal megrendezett nagy sikerű konferencia folytatásaként idén már másodjára lezajlott konferencián a Microsoft Magyarország elsősorban a közép-és nagyvállalatok vezetőinek kívánta bemutatni azokat az iparági trendeket, melyek napjaink vállalati információtechnológiai alkalmazásaira hatnak.

„Rendezvényükre elsősorban azok a döntéshozók jöttek el, akiket munkájuknál fogva érdekel az informatikai kérdések üzleti folyamatokhoz való illesztése, és szeretnének a jövőbeli trendekkel megismerkedni. Az Üzleti Megoldások Konferencia egyúttal kiváló alkalom, hogy a meghatározó trendek ismertetése közben bemutassuk a közép- és nagyvállalatok vezetőinek, hogy a Microsoft vállalati megoldásszállítóként ma már komplett, az üzleti folyamatokhoz maximálisan illeszkedő professzionális megoldások értékesítésén munkálkodik” – mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója a rendezvény elején megtartott köszöntőjében.

A trendekről már a délelőtti előadások alkalmával is szó esett, amikor is a Gartner független piackutató cég elemzője, Andy Kyte a cég kutatási adataira alapozva ismertette a jövőbemutató változások irányát.

„Napjaink vállalatának a tartós piaci sikerhez stabil vállalati infrastruktúrára és megoldásokra van szüksége, mellyel növelheti hatékonyságát, fejlesztheti kommunikációját” – hívta fel a figyelmet a rendezvény délelőtti előadója, Jeff Raikes, a Microsoft Productivity and Business Services részlegének alelnöke „Redefining Economics for the Information Age” című prezentációja során.

A tanácskozás hátralevő részében a hallgatóság négy szekcióban kísérhette figyelemmel az egyes előadásokat, melyek során a Microsoft szakemberei, üzleti partnerei és ügyfelei konkrét eseteken keresztül demonstrálták az informatikai biztonság, a rendszerintegráció és projektmenedzsment, a csoportmunka és hatékonyságnövelés, valamint az integrált vállalatirányítási rendszerek Microsoft-alapú üzleti megoldásainak bevezetéséből fakadó előnyeit.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin