Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tweak UI: a legjobb konfigurációs segédeszköz – már Windows XP-hez is!

Laptop

Tweak UI: a legjobb konfigurációs segédeszköz – már Windows XP-hez is!

Az egyik legjobb konfigurációs segédeszköz, amely annak idején a Windows 95 tartozéka volt majd eltűnt, nemrég megjelent a Windows XP ingyenesen letölthető kiegészítéseként.

Aki nem ma kezdte az informatikával való komolyabb foglalkozást, annak a Tweak UI nagyon is sokat mond: a Windows 95 gyári részeként az egyik legjobb konfigurációs segédeszközként ismertük és ismerjük ma is.

Sajnos a Windows 98 és a későbbi Windows rendszerek nem tartalmazták ezt a remek eszközt, így a megszállottak kénytelenek voltak egy nem hivatalos verziót használni.

A Microsoft PowerToys for Windows XP megjelenésével ez az állapot véget ér: az új PowerToys különböző más – egyébként rendkívül hasznos – funkciók mellett tartalmazza a Tweak UI legújabb, 2.0-ás verzióját.

Aki Windowsát az átlagosnál jobban testre akarja szabni, annak a Tweak UI olyan lehetőségeket ad a kezébe felhasználói szinten, amelyeket egyébként csak hosszú, fáradtságos – és kockázatos – Registry-szerkesztéssel lehetne beállítani.

A Tweak UI for Windows XP-t is tartalmazó PowerToys csomag magyar szerverről gyorsan letölthető a Tweak UI for Windows XP letöltés linkre kattintva.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés