Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nehezen megy a DirectX 9 beta feltörése

Laptop

Nehezen megy a DirectX 9 beta feltörése

Makacskodó time-limit.

Ismeretes, hogy a tegnap – nem hivatalosan – megjelent DirectX 9 beta-ba time-limitet építettek, aminek következtében a kiegészítés augusztus 20-a után nem működik tovább.

˝Természetesen˝ – mint minden hasonló esetben – alig néhány órával az új DirectX megjelenése után letölthetővé vált a feltört verzió, amelynek már a telepítőablaka közli: ˝Time limit removed! No more formats necessary!˝

Kiderült azonban, hogy a Windows XP operációs rendszeren (márpedig ezen használják legtöbben a frissen elkészült új DirectX-et) problémásan (nem)működik a feltört változat. Olyannyira, hogy bizonyos Vorte[x], a ˝fejlesztő˝ erősen gondolkodik a ˝munka˝ további folytatásán – azaz lehet, hogy a cracked DirectX project végülis megbukik.

Mindenesetre már felhívást tettek közzé: aki el tudja készíteni a DirectX 9 time-limit nélküli, hibátlanul működő változatát, az legyen szíves…

Mindez azt jelzi, hogy a Microsoft próbál keményen a sarkára állni – ezt jelzi a Windows XP SP1-be épített vadonatúj ˝funkció˝ is, amely az illegálisan használt példányokon megtagadja a telepítést és a további frissítést.

Hogy mi lesz az új DirectX beta sorsa, azt egyelőre nem tudni – gyanítható azonban, hogy az eddigi ˝hagyományoknak˝ megfelelően valahogy lesz megoldás a ˝problémára˝.

***

Szerkesztőségünk mereven elhatárolja magát bármiféle, a hatályos törvényekbe vagy jogszabályokba ütköző tevékenységtől – ennek értelmében az ilyen és ehhez hasonló tudósítások mindössze az eseményekről való hiteles tájékoztatást, és nem a tudósított tevékenységre való (figyelem)felhívást szolgálják!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés