Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent az MSN Explorer 8

Laptop

Megjelent az MSN Explorer 8

Bár megjelenését nem előzte meg akkora várakozás és hírverés/találgatás, mint más Microsoft-szoftvereknél megszokhattuk, itt van és letölthető a Microsoft integrált, inkább otthoni felhasználóknak ajánlott szolgáltatás-keretrendszere.

˝Az MSN Explorer a Microsoft átfogó szoftvere, amely egyesíti a Világhálón gyakran használt szolgáltatásokat. E-mail üzenetek és azonnali üzenetek küldése és fogadása, Web-böngészés és sok más szolgáltatás elérhető ebből a barátságos programból, amely meglévő Internet-kapcsolatával is használható.˝ – így szól a Microsoft bemutatója az új szoftverről.

Az MSN Explorer közös felületet nyújt az otthoni felhasználóknak a Microsoft internetes szolgáltatásainak gyors és egyszerű használatához. A keretrendszer a következő szolgáltartásokat foglalja magába:
MSN Hotmail
.NET Messenger Service
MSN Communities
MoneyCentral
MSN eShop
MSN Music
Így a szoftverrel egy helyről tudunk e-mailezni, chatelni vagy vásárolni, sőt beépített médialejátszója révén akár zenét is hallgathatunk vagy filmet is nézhetünk. A program összesen 9 felhasználói profilt kezel, így a család összes tagja különböző beállításokat használhat.

Az új MSN Explorer magyar változatának megjelenése később várható. A megjelenésről 51 perces video is készült, amely a megjelenésen magán túl rövid áttekintést ad a digitális világ fejlődéséről, a világtörténelmi események idejével összhangban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés